• Dansk
  • Deutsch
urlaub mit kindern rettet.jpg

Ferie med børn Vesterhavet

Sidst opdateret 6. januar 2018

Ferie med børn ved Vesterhavet – Når I vil holde ferie med børnene ved Vesterhavet, så lej et feriehus som base for udflugter ved Vestkysten i Danmark.

 

Gratis underholdning når I holder ferie med børn ved Vesterhavet.

Vil I holde ferie med børnene ved Vesterhavet har vi et rigtigt godt tilbud til jer. Mange af de feriehuse vi udlejer er tilmeldt en ordning så I gratis må benytte Holstebro Badeland så ofte I ønsker det i ferien. En del af vores feriehuse har en lignende ordning med Beach Bowl i Søndervig så i også gratis må benytte Bowlingbaner, Fitness center, tennisbaner og internetcafe. I kan se hvilke huse der er tilmeldt ordningen her på hjemmesiden.

5.jpg

Bad sikkert når I holder ferie med børn ved Vesterhavet.

Når I holder ferie med børnene ved Vesterhavet bør I også besøge Husby Badesø der er beliggende lidt nord for vores Feriehuse i Vester Husby, badesøen er beliggende inde i skoven ca. 500 meter fra Vesterhavet. Badesøen er et rigtigt godt alternativ som bademulighed for børnene, da Vesterhavet godt kan være lidt farlig at bade i, hvis man ikke er rutineret svømmer.

 

Spændende udflugtsmål venter når I holder ferie med børn ved Vesterhavet.

Lidt nord for vores feriehuse i Søndervig ligger Kloster Design en rigtig spændende brugskunst butik med tilhørende lysstøberi, hvor I selv kan støbe lys som et håndgribeligt minde om en dejlig ferie ved Vestkysten i Danmark.

Er i mere til lidt uhygge bør I besøge kalkgruberne i Mønsted, her kan I gå på opdagelse under jorden i de oplyst minegange der også er hjemsted for Nordeuropas største koloni af flagermus. I alt overvintrer ca. 10.000 flagermus i minerne.

Holder I ferie med børn ved Vesterhavet I et feriehus i Nr. Hede Øst kan vi også anbefale en tur til Fiskeriets Hus i Hvidesande, her kan I opleve 36 akvarier med fisk og bunddyr fra Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og diverse åer.

 

Klik ind på vores side med links og find mere inspiration til ferie med børn ved Vesterhavet, eller søg blandt vores mange gode tilbud på siden Feriehus Last minute.