• Dansk
  • Deutsch
top til ferie ved vestkysten.jpg

Ferie ved Vestkysten

Sidst opdateret 6. januar 2018

Ferie ved vestkysten – Overvejer I en ferie ved vestkysten? Hos os finder I private feriehuse, forslag til udflugter og ferie information.

Vi har på vores hjemmeside prøvet, at samle så meget som muligt omkring ferie ved vestkysten, så vi sikrer os, at I får en så god og oplevelsesrig ferie som mulig.

Vi ved, at ferien er et af årets absolutte højdepunkter, noget som man går og sparer op til og glæder sig til gennem en længere periode. Vi ser det derfor som vores fornemste opgave, at give jer de bedst mulige og mest korrekte informationer, så vi sikrer os, at jeres forventninger til ferien blive mere end indfriet.

Ferie ved vestkysten – vi har gjort det lidt lettere at finde det rigtige feriehus.

Et af de første spørgsmål der melder sig, når I har besluttet, at holde ferie ved vestkysten er, hvor I skal bo. Vi ved, at kravene og ønskerne til feriehusene er meget forskellige, og derfor har vi indsat en række søgekriterier, så I kun får vist de feriehuse, der opfylder lige præcis jeres krav. Udover søgekriterierne kan I også søge efter feriehuse beliggende i bestemte områder ved at følge et af nedenstående links.

Klik på nedenstående billede og find drømmehuset til jeres ferie.

3.jpg

Naturoplevelser, museer, lystfiskeri, kunst, surfing eller måske gastronomi – oplev det hele, mens I holder ferie ved vestkysten.

Vi har samlet en række link til seværdigheder, samt skrevet nogle tips til udflugter og restauranter der bestemt er et besøg værd, når I besøger Vestkysten. I kan se lige præcis, hvad der sker i jeres ferie i vores aktuelle aktivitetskalender. Har I nogle mere specifikke spørgsmål eller ønsker, er I naturligvis altid meget velkomne til at kontakte os.