• Dansk
  • Deutsch
top til urlaub dänemark.jpg

Feriehus Last Minute – mere ferie for pengene.

Sidst opdateret 6. januar 2018

Feriehus Last Minute – søger I et feriehus med Last Minute Rabat? Feriehuse kan ofte lejes med 10% – 25% rabat i forhold til normalprisen.

Har I mulighed for, at påbegynde jeres ferie indenfor de næste 2 – 3 uger har I en klar fordel – I kan leje et feriehus last minute og spare optil 25% i forhold til normalprisen.

Da de fleste af vores husejere ikke selv kan benytte feriehuset i alle de perioder, det ikke er udlejet, har de givet os lov til, at udleje husene med rabat. Husejerne kan godt se, at det er bedre at udleje med last minute rabat i stedet for, at feriehuset står tom. På den måde får husejeren lidt penge, og I får en billigere ferie – alle vinder.

Feriehus Last Minute.jpg

Feriehus last minute – ikke kun udenfor højsæsonen.

Det er muligt, at finde et tilbud på feriehus last minute hele året. Udenfor højsæsonen er udvalget naturligvis størst og der kan I også være heldige, at vores nyeste og mest attraktive feriehuse kommer på last minute. I lavsæsonen kan I ofte leje et flot nyere feriehus ved vestkysten med både spabad og sauna, tæt på havet og med husdyr tilladt til under kr. 1.650 for en uge. I sommerferien og omkring efterårsferie og Påske har vi de fleste feriehuse udlejet og derfor kan det være, at I bliver nød til at gå lidt på kompromis med feriehusets standard, placering og ankomstdato, hvis I ønsker at leje et feriehus med rabat, men har I lidt is i maven, kan I ofte finde et rigtig godt tilbud og spare optil kr. 1.800 pr. uge på vores flotteste og mest moderne feriehuse.

Feriehus Last Minute  - Få samme høje kvalitet som dem der betaler en højere pris.

Selvom I har lejet jeres feriehus via Last Minute – får i naturligvis den samme høje service. Vi vil sørge for, at feriehuset er pænt rengjort og på spisebordet vil der som altid stå en buket friske blomster og byde jer velkommen. Om vinteren sørger vi naturligvis også for, at der er lukket op for vandet og tændt for varmen, så I aldrig kommer til et koldt og fugtigt feriehus. Alt dette koster ikke ekstra, det er en naturlig del af vores service, når I lejer feriehus gennem Klitferie.