• Dansk
  • Deutsch
feriehus privat.jpg

Feriehus privat – stort udvalg, små priser.

Sidst opdateret 6. januar 2018

Feriehus privat - Hos Klitferie kan I kun leje private feriehuse, der alle er beliggende tæt ved Vesterhavet.

 

Hos Klitferie udlejer vi kun private feriehuse. Alle feriehusene er beliggende i områderne Vedersø Klit, Vester Husby, Søndervig, Fjand og Sdr. Fjand, hvor der er kort afstand til Vesterhavet og Nissum Fjord. Vi har et bredt udvalg af feriehuse i alle prisklasser, dog med overvægt af nyere luksusferiehuse med spabad og sauna, beliggende under 3 km. fra Vesterhavet.

7.jpg

Hvad betyder det for jer som lejere, at feriehusene er private.

 

Når I lejer et af de mange private feriehuse, overlader husejerne for en tid jer nøglerne til noget af det kæreste de ejer. Mange af de feriehuse vi udlejer, har været i husejerens familier i generationer, de er selv kommet i feriehuset som små i deres ferier og har været med når huset er blevet tilbygget eller renoveret. De har derfor et helt specielt forhold til feriehuset og derfor er det også en tillidssag, når de for en stund overdrager brugsretten til feriegæsterne. Vi beder jer derfor passe rigtig godt på feriehuset, så husejerne også i fremtiden ønsker, at udleje deres feriehus gennem Klitferie.

 

Mange vender år efter år tilbage til det samme private feriehus, læs her hvorfor.

 

De fleste feriehuse er blevet udlejet igennem flere år, og mange af lejerne vender år efter år tilbage til de samme feriehuse, som de på en måde er kommet til at betragte som deres andet hjem. Feriegæsterne ved nu hvor støvsugeren står i huset, de bliver budt velkommen hos bageren og købmanden, og de ved hvor man køber de bedste fisk.  Mange af feriegæsterne kender efterhånden områderne bedre end os lokale, og kommer gerne forbi kontoret et par gange i ferien til en lille snak om vind og vej, det glæder os naturligvis altid.

Flere af de familier vi har haft boende gennem mange år, ender ofte med at blive så glade for feriehusene ved Vesterhavet, at de til sidst selv køber et feriehus, som vi så får lov at udleje I de perioder de ikke selv har mulighed for at benytte huset.

 

Læs mere om aktuelle tilbud på feriehus last minute