• Dansk
  • Deutsch
Top til feriehuse i klitterne.jpg

Feriehuse i klitterne

Sidst opdateret 6. januar 2018

Feriehuse i klitterne – Hos Klitferie finder I nogle af de nyeste og bedst beliggende feriehuse i klitterne ved den danske Vestkyst.

Mange af feriehusene i Vedersø Klit og Vester Husby er beliggende i klitterne helt ud til fredningslinjen. Dette tyder, at feriehusene er beliggende i natur, der ikke bliver plejet, og hvor planter og buske får lov til at passe sig selv, dette giver et meget smukt landskab med mange forskellige planter og et varieret fugleliv.

Fredningslinjen går ca. 100 meter inde i landet, og det er ikke tilladt at bygge feriehuse tættere på havet end denne linje. Derfor kan I være sikker på, at feriehuset har fri udsigt til klitterne, når I lejer et feriehus ud til fredningslinjen.

 

Klitferie har ca. 20 moderne feriehuse i klitterne.

Bagved det gamle hotel i Vedersø Klit kan I holde ferie ved Vesterhavet i et af de smukt renoverede feriehuse fra perioden 1940 – 1980. Mange af disse feriehuse er totalrenoveret indenfor de seneste 5 – 10 år og fremtræder i dag moderne indrettet med nye køkkener, nye badeværelser og nyt inventar. Fra alle disse flotte feriehuse er der udsigt til klitterne. Ved P-pladsen på Vedersø Klit er der en flot bred sandstrand med blå flag, der er garanti for rent badevand.

I Vester Husby der er området nord for Vedersø Klit skal en feriehusgrund være 5.000 kvm. Mange af feriehusene i klitterne i Vester Husby er bygget indenfor de seneste 10 år, og også her finder I et stort udvalg hos Klitferie. De fleste af de nyere feriehuse i Vester Husby er indrettet med både spabad og sauna, perfekt til ferie ved Vesterhavet når I vil bo i et feriehus i klitterne.

 

Er I i tvivl om hvilket feriehus ved Vesterhavet, der passer til jeres ferie, så ring eller send os en mail. Vi kender alle vores feriehuse og rådgiver jer meget gerne.

 Dänemark 08-2012 008.JPG