• Dansk
  • Deutsch
top.jpg

Ny ejendomsmægler på Vedersø Klit.

Sidst opdateret 6. januar 2018

Rigtig mange danske feriegæster valgte i år at holde en varm sommerferie i et af klitferies skønne feriehuse. Mange af feriegæsterne blev så forelskede i området og feriehusene, at vi løbende fik forespørgsler på køb af huse i området. På baggrund af denne interesse har vi valgt, at starte ejendomsmæglerbutik.

Henrik er uddannet ejendomsmægler og før sin ansættelse i Klitferie arbejdede han med salg af feriehuse hos Nybolig Lemvig. Så da naboejendommen til Klitferie, det gamle turistkontor på Havvej 2, samtidig var til salg, var beslutningen ikke svær. Vi slog til og købte ejendommen, som vi siden har haft travlt med at indrette til ejendomsmæglerbutik med tilhørende udstilling.
Vi har nu fået  de første feriehuse til salg og endnu flere spændende og velbeliggende feriehuse er på vej. I kan besøge den nye hjemmeside her.

Drømmer I om jeres eget feriehus mellem Vedersø Klit og Fjand, så vil vi opfordre jer til, at oprette jer i vores Køberkartotek. Det helt gratis og uforpligtende, og I får besked på mail, når vi finder noget, der passer til jeres boligdrømme. I kan oprette jer her.

Det nye firma RealMæglerne Olesen I/S er ejet af Henrik og Johannes i fællesskab. Vi tror fuldt og fast på at vores erfaring med udlejning af feriehuse samt vores store kontaktflade blandt både ejere og lejere kan gøre en positiv forskel for handel med feriehuse i området. Til forskel fra andre ejendomsmæglerkæder er vi altid i området og klar til en salgsvurdering eller en fremvisning.

 

2014-11-11 16.22.14.jpg