• Dansk
  • Deutsch
Top Billede Blomster

Ferie i Danmark - Sommerhusferie tæt på strand, vand og flot natur

Sidst opdateret 16. marts 2020

Nyd sommeren 2020 i dejlige Danmark i et af vores skønne sommerhuse ved Vesterhavet. Her kan I forvente en ferie fyldt med oplevelser, frisk luft og sand mellem tærene.   

Når solen skinner fra en skyfri himmel er der snart ikke noget bedre sted at holde ferie end i et sommerhus ved Vesterhavet. Her kan I bruge dagene på strandture, is fra den lokale iskiosk, oplevelser i klitterne og ikke mindst nyde de lange lyse aftener på terrassen. Her er I sikre på at finde oplevelser for alle aldre.

Området fra Vedersø Klit til Fjand er et skønt sted at holde sommerhusferie. Specielt i området omkring Vester Husby ligger husene med god afstand i mellem sig, så der er god plads til at børn kan lege på grunden eller til at man bare kan nyde sin ferie i ro og mag. Samtidig er oplevelserne ikke langt væk. Området er især kendt for sin flotte natur, og der er mulighed for både gå-, cykel- og rideture i Husby Klitplantage ligesom i kan udforske de lange flotte strande og smukke klitlandskaber. 

I kan også finde inspiration til oplevelser i vores magasin, som vi udgiver sommer og vinter. I finder et link til magasinet her.

Der er noget helt særligt over den danske sommer, og vi har sikkert alle noget ferieminder knyttet til den. Om det er ferie i et sommerhus, smagen af friske jordbær eller noget helt andet. Hos Klitferie er vi eksperter i sommmerhusudlejning med mere end 30 års erfaring med udlejning i vores skønne område. Vi har et stort udvalg af huse og har også det hus der passer lige præcis til din ferie. Om det skal være et lille hyggeligt sommerhus eller et luksushus med spa og sauna, måske endda pool, så har vi dem alle.

Ved du allerede nu hvilken uge du skal på ferie i, så har vi herunder samlet vores ledige sommerhus for de enkelte uger. Vi ser frem til at byde jer velkommen hos Klitferie!

Book sommerhus i uge 24

Book sommerhus i uge 30

Book sommerhus i uge 25

Book sommerhus i uge 31

Book sommerhus i uge 26

Book sommerhus i uge 32

Book sommerhus i uge 27

Book sommerhus i uge 33

Book sommerhus i uge 28

Book sommerhus i uge 34

Book sommerhus i uge 29

Book sommerhus i uge 35

 

Collage Sommer1 4