• Dansk
  • Deutsch

1059 - Vedersø Klit

Husby Klitvej 37 4 personer

Faciliteter

Antal personer
4
Afstand Vesterhav
400 m
Antal soverum
3
Afstand indkøb
2100 m
Grundareal
5000 m2
Husdyr ikke tilladt
Ja
Husareal
135 m2
Internetadgang fri forbrug
Ja
Byggeår
1980
Rygning ikke tilladt
Ja
Afstand restaurant
1800
Fjernsyn
Ja
Parabol
Ja
Radio
Ja
CD
Ja
Vaskemaskine
Ja
Brændeovn
Ja
Dobbeltsenge
2
Enkelsenge
2
Opvaskemaskine
Ja
Toiletter
2
Bad
1
Garage
Nej
Havemøbler
Ja
Trægulv stue
Ja
Køleskab liter
190
Fryser liter
50
Køle-/fryseskab
Ja
Gulvvarme i bad
Ja
Liggestole
2
Emhætte
Ja
Havehynder
4
renoveret årstal
2011
tæpper værelser
Ja
Elkomfur
Nej
Kogeplade og seperat ovn
Ja
Centralvarme
Ja
Antal hunde 1 eller 2 tilladt
0

Beskrivelse

Beliggende på den måske mest fredfyldte klitgrund på Vedersø Klit, kan I nu leje dette velholdte feriehus til en afslappende ferie. Naturen og roen omkring feriehuset skal opleves. Her er der fra stue, køkken og værelser ikke udsigt til et eneste andet hus, kun det storslåede klitlandskab ved Vesterhavet. Huset er beliggende sidst på vejen i en lille plantage, der giver optimale læforhold mod nord og vest. Fra huset er der naturligvis en masse små stier direkte til havet – igen uden I behøver, at komme forbi en eneste nabo. Et ekstra plus er at ved stranden hvor huset er beliggende, ligger et godt stykke fra offentlige parkeringspladser, så selv på varme sommerdage, vil I have stranden næsten for jer selv.

Indretning: Entre, pænt toilet, badeværelse med bruseniche, stort soveværelse med god skabsplads og vinduesparti mod syd, to værelser med hver en enkeltseng ligeledes ved vinduer mod klitlandskabet, stort flot nyrenoveret køkken i bedste håndværksmæssige kvalitet samt en stor stue indrettet med dejlige møbler, åben pejs samt store panoramavinduer mod syd og øst. Til huset hører en stor garage der naturligvis må benyttes til feriegæsternes bil. En absolut perle – som vi er stolte af, at kunne udleje.

General information

Huset er klar senest
kl. 16:00
Huset skal forlades
kl. 10:00
Rengøring
Bestil senest 5 dage før afrejse
Afhentning af nøgle
Klitferie, Havvej 4, Vedersø Klit, 6990 Ulfborg

Vedersø Klit

Vedersø Klit er et af de ældste og smukkeste feriehusområder langs vestkysten og var i perioden 1925 – 1950 et foretrukket ferieparadis for den danske overklasse. Området er i dag kendt for den brede sandstrand og de mange stråtækte feriehuse. Det er også på Vedersø klit, at I finder vores kontor.

Gæsterne om området

Nu var vi i huset i december, men vestkysten er altid dejlig.

Det er et dejlig område hvis man kan lide at gå ture

Vi tænker ikke, at stedet skal vælges for at komme på badeferie. Stranden er for farlig til svømning, man kan soppe i vandkanten. Men det er en smuk vild strand og natur i det hele taget, hvis man kan lide det barske. For små børn masser af plads og frisk luft. Gode muligheder for udflugter i naturen: cykel- og vandreture i Husby Plantage. / Man skal køre langt for tilfredsstillende indkøb. Købmanden på campingpladsen har for kort åbningstid, og vi savnede laktosefri produkter!