• Dansk
  • Deutsch

1036 - Vedersø Klit

Sortebærvej 3 6 personer

Faciliteter

Antal personer
6
Afstand Vesterhav
750 m
Antal soverum
3
Afstand indkøb
600 m
Grundareal
2000 m2
Husdyr tilladt
Ja
Husareal
106 m2
Internetadgang fri forbrug
Ja
Byggeår
2004
Gratis Badeland
Nej
Afstand restaurant
350
Fjernsyn
Ja
Parabol
Ja
Radio
Ja
CD
Ja
Vaskemaskine
Ja
Tørretumbler
Ja
Brændeovn
Ja
Elvarme
Ja
Barneseng
Ja
Dobbeltsenge
2
Enkelsenge
2
Opvaskemaskine
Ja
Mikrobølgeovn
Ja
Toiletter
2
Bad
2
Sauna
Ja
SPA
Ja
Havemøbler
Ja
Grill
Ja
Klinkegulv i stue
Ja
Barnestol
Ja
Fryser liter
70
Køle-/fryseskab
Ja
Gulvvarme i bad
Ja
Liggestole
2
Gynger
Ja
skur
Ja
Ulfborg Svømmebad
Nej
Emhætte
Ja
Havehynder
6
Trægulv værelse
Ja
Elkomfur
Ja
Antal hunde 1 eller 2 tilladt
1

Beskrivelse

Tæt på Vesterhavet, klitterne og skoven, hvor I altid kan få en stor naturoplevelse, enten ved at gå en tur til havet, sidde i klitterne og se den fantastiske solnedgang eller opleve dyrelivet på tæt hold. Vedersø Klit er et af Danmarks ferieområder, hvor der endnu er god plads til os alle. Det er også her I finder dette flotte feriehus på 106 m2, beliggende på 2000 m2 grund, kun 10 min. gang fra Vesterhavet. Feriehuset er opført i efteråret 2004, og er særdeles smagfuldt indrettet, hvor alt er afstemt til hinanden, det helt rigtige sted for en afslappende ferie.

Indretning: Særdeles flot køkken/stue med klinkegulve og god brændeovn, godt soveværelse med dobbeltseng samt adgang til badeværelse. God indgang med adgang til stor badeværelse med spa og sauna. Soveværelse med dobbeltseng, værelse med 2 enkeltsenge. (i badeværelserne er der gulvvarme og i værelserne er gulvene belagt med tæpper).

Fryser ca. 70 lt.

General information

Huset er klar senest
kl. 16:00
Huset skal forlades
kl. 10:00
Rengøring
Bestil senest 5 dage før afrejse
Afhentning af nøgle
Klitferie, Havvej 4, Vedersø Klit, 6990 Ulfborg

Vedersø Klit

Vedersø Klit er et af de ældste og smukkeste feriehusområder langs vestkysten og var i perioden 1925 – 1950 et foretrukket ferieparadis for den danske overklasse. Området er i dag kendt for den brede sandstrand og de mange stråtækte feriehuse. Det er også på Vedersø klit, at I finder vores kontor.

Gæsterne om området

Nu var vi i huset i december, men vestkysten er altid dejlig.

Vi tænker ikke, at stedet skal vælges for at komme på badeferie. Stranden er for farlig til svømning, man kan soppe i vandkanten. Men det er en smuk vild strand og natur i det hele taget, hvis man kan lide det barske. For små børn masser af plads og frisk luft. Gode muligheder for udflugter i naturen: cykel- og vandreture i Husby Plantage. / Man skal køre langt for tilfredsstillende indkøb. Købmanden på campingpladsen har for kort åbningstid, og vi savnede laktosefri produkter!

Dejlig fred og ro