• Dansk
  • Deutsch

1037 - Vedersø Klit

Tyttebærvej 1 6 personer

Faciliteter

Antal personer
6
Afstand Vesterhav
700 m
Antal soverum
3
Afstand indkøb
650 m
Grundareal
1240 m2
Husdyr ikke tilladt
Ja
Husareal
107 m2
Internetadgang fri forbrug
Ja
Byggeår
2006
Rygning ikke tilladt
Ja
Gratis Badeland
Nej
Afstand restaurant
200
Fjernsyn
Ja
Parabol
Ja
DVD-afspiller
Ja
Radio
Ja
CD
Ja
Vaskemaskine
Ja
Tørretumbler
Ja
Brændeovn
Ja
Elvarme
Ja
Barneseng
Ja
Dobbeltsenge
2
Enkelsenge
2
Opvaskemaskine
Ja
Mikrobølgeovn
Ja
Toiletter
2
Bad
2
Sauna
Ja
SPA
Ja
Havemøbler
Ja
Klinkegulv i stue
Ja
Barnestol
Ja
Fryser liter
30
Køle-/fryseskab
Ja
Gulvvarme i bad
Ja
Liggestole
2
Ulfborg Svømmebad
Nej
Emhætte
Ja
Havehynder
6
tæpper værelser
Ja
Elkomfur
Ja
Antal hunde 1 eller 2 tilladt
0
Parasol
Ja

Beskrivelse

Vedersø klit er en af Danmarks ældste og mest charmerende feriehusområder med flotte stråtækte feriehuse. Midt i dette område ligger dette dejlige 107 m2 store feriehus fra 2006. Huset er lyst indrettet med praktiske møbler og med alle faciliteter til at gøre hverdagen nem. Huset ligger på en 1240 m2 stor, solbeskinnet naturgrund, altså hverken græsplæne eller legepladsudstyr. Til gengæld er der to terrasser, henholdsvis øst- og vestvendt, med havemøbler i sommersæsonen.

Indretning: Huset er indrettet i to adskilte soveafdelinger, med et dejligt opholdsrum med køkken og spiseafdeling imellem. Derfor er det særligt egnet for par eller to par, men naturligvis også for en familie. I husets ene ende findes værelse med dobbeltseng, et opbevaringsrum med skrivebord, og et stort badeværelse med bruser, spa og adgang til sauna. I den anden ende er der et værelse med dobbeltseng, et værelse med 2 enkeltsenge samt et gæstebadeværelse med bruser.

Gæsterne siger om dette hus

Dejligt hus med god plads. Lidt lille køkken for en som er glad for at lave mad, og syntes der manglede noget i køkkenudstyr. Spisebordsstolene var ikke i orden - benene eksede under stellet men Klitferie kom med ekstra stole så vi alle kunne sidde ned - fin service. Stolene bør dog byttes. Gode senge, gode dyner. Dejlig sauna.

18.07.2015 - 01.08.2015 - Anonym

General information

Huset er klar senest
kl. 16:00
Huset skal forlades
kl. 10:00
Rengøring
Bestil senest 5 dage før afrejse
Afhentning af nøgle
Klitferie, Havvej 4, Vedersø Klit, 6990 Ulfborg

Vedersø Klit

Vedersø Klit er et af de ældste og smukkeste feriehusområder langs vestkysten og var i perioden 1925 – 1950 et foretrukket ferieparadis for den danske overklasse. Området er i dag kendt for den brede sandstrand og de mange stråtækte feriehuse. Det er også på Vedersø klit, at I finder vores kontor.

Gæsterne om området

Nu var vi i huset i december, men vestkysten er altid dejlig.

Fantastisk naturområde!!

Vi tænker ikke, at stedet skal vælges for at komme på badeferie. Stranden er for farlig til svømning, man kan soppe i vandkanten. Men det er en smuk vild strand og natur i det hele taget, hvis man kan lide det barske. For små børn masser af plads og frisk luft. Gode muligheder for udflugter i naturen: cykel- og vandreture i Husby Plantage. / Man skal køre langt for tilfredsstillende indkøb. Købmanden på campingpladsen har for kort åbningstid, og vi savnede laktosefri produkter!