• Dansk
  • Deutsch

1041 - Vedersø Klit

Tyttebærvej 27 6 personer

Faciliteter

Antal personer
6
Afstand Vesterhav
900 m
Antal soverum
3
Afstand indkøb
650 m
Grundareal
2000 m2
Husdyr tilladt
Ja
Husareal
81 m2
Internetadgang fri forbrug
Ja
Byggeår
1992
Rygning ikke tilladt
Ja
Afstand restaurant
450
Fjernsyn
Ja
Parabol
Ja
DVD-afspiller
Ja
Radio
Ja
Vaskemaskine
Ja
Brændeovn
Ja
Elvarme
Ja
Dobbeltsenge
1
Enkelsenge
4
Opvaskemaskine
Ja
Mikrobølgeovn
Ja
Toiletter
1
Bad
1
Sauna
Ja
SPA
Ja
Havemøbler
Ja
Grill
Ja
Renoveret
Ja
Klinkegulv i stue
Ja
Køleskab liter
120
Fryser liter
20
Køle-/fryseskab
Ja
Gulvvarme i bad
Ja
Liggestole
2
Gynger
Nej
Sandkasse
Ja
skur
Ja
Kat ikke tilladt
ja
Emhætte
Ja
Havehynder
6
renoveret årstal
2020
Trægulv værelse
Ja
Elkomfur
Ja
Antal hunde 1 eller 2 tilladt
2
Radio m. bluetooth
Ja

Beskrivelse

Frisk luft, fuglesang, Vesterhavets brusen og naturens dyr på tæt hold. Alt dette kan I opleve ved dette dejlige stråtækte feriehus der ligger tæt på Vesterhavet, og som er opført i 1992. Huset er renoveret i 2020 med bl.a. nyt badeværelsesinteriør, komplet nyt køkken og nyt møblement i stuen samt nye flotte gavlvinduer der sikrer et flot lysindfald. Der venter jer her et hyggeligt og velholdt feriehus.

Feriehuset er på 81 m2 og ligger på en dejlig delvis lukket og velplejet naturgrund på 2000 m2. Her kan man næsten altid finde en lækrog, men stadig være lige i nærheden af Vesterhavet. Feriehuset er udstyret med varmepumpe, som er med til at give en effektiv og strømbesparende opvarmning.

Huset indeholder en entre med garderobe, hvorfra der er adgang til sauna og badeværelse med ny brusekabine, spa og vaskemaskine. Fra entreen er der også adgang til soveværelse med dobbeltseng og et værelse med 2 enkeltsenge. Fra køkkenet er der adgang til husets sidste værelse, også med 2 enkeltsenge. Alle værelser har god skabsplads. Husets køkken og stue er i et, og er indrettet lyst og hyggeligt. Stuen er indrettet med lædermøbler samt en brændeovn til at sprede ekstra hygge. Fra stuen er der desuden også udgang til den sydvendte terrasse. Køkkenet har udover alle moderne faciliteter også en barplads, hvor man fx kan sidde og nyde morgenkaffen eller et glas vin før aftensmaden.

Der er gratis Wi-Fi, og i det tilbyggede skur findes der et ekstra køle/fryseskab. Derudover er der i huset også en bluetooth radio og højtaler, samt chromecast tilkoblet tv’et så det er muligt at streame sin egen tv-pakke eller streamingtjenester.

Alt i alt et dejligt lyst og hyggeligt feriehus.

General information

Huset er klar senest
kl. 16:00
Huset skal forlades
kl. 10:00
Rengøring
Bestil senest 5 dage før afrejse
Afhentning af nøgle
Klitferie, Havvej 4, Vedersø Klit, 6990 Ulfborg

Vedersø Klit

Vedersø Klit er et af de ældste og smukkeste feriehusområder langs vestkysten og var i perioden 1925 – 1950 et foretrukket ferieparadis for den danske overklasse. Området er i dag kendt for den brede sandstrand og de mange stråtækte feriehuse. Det er også på Vedersø klit, at I finder vores kontor.

Gæsterne om området

Nu var vi i huset i december, men vestkysten er altid dejlig.

Alt i alt er det er rigtig dejligt område, meget smukt med fine huse, spredt skov og lidt beskyttet pga. de høje klitter. Der er ikke super turistet som i f.eks. Søndervig (heldigvis!), men det kunne være rart, hvis der ikke var helt så langt til en købmand. Og måske en legeplads et sted?

Roligt område uden for mange mennesker. Ren strand.