• Dansk
  • Deutsch

1019 - Vedersø Klit

Vedersø Klitvej 61 10 personer

Faciliteter

Antal personer
10
Afstand Vesterhav
700 m
Antal soverum
5
Afstand indkøb
350 m
Grundareal
1500 m2
Husdyr ikke tilladt
Ja
Husareal
155 m2
Internetadgang fri forbrug
Ja
Byggeår
1820
Rygning ikke tilladt
Ja
Afstand restaurant
150
Fjernsyn
Ja
Parabol
Ja
DVD-afspiller
Ja
Radio
Ja
CD
Ja
Vaskemaskine
Ja
Tørretumbler
Ja
Brændeovn
Ja
Elvarme
Ja
Barneseng
Ja
Dobbeltsenge
3
Enkelsenge
6
Opvaskemaskine
Ja
Mikrobølgeovn
Ja
Toiletter
2
Bad
2
Sauna
Ja
SPA
Ja
Havemøbler
Ja
Grill
Ja
Renoveret
Ja
Trægulv stue
Ja
Barnestol
Ja
Fryser liter
60
Køle-/fryseskab
Ja
Gulvvarme i bad
Ja
Liggestole
4
Gynger
Ja
Emhætte
Ja
renoveret årstal
2005
Trægulv værelse
Ja
Elkomfur
Ja
varmepumpe / aircond
Ja

Beskrivelse

Flot og ikonisk klitgård, beliggende i hjertet af Vedersø Klit og med kun 300 meter til Vesterhavet. Huset/lejligheden er lyst indrettet og istandsat med tanke på husets sjæl, med. f.eks. synlige bjælker og massive trægulve. Her nydes ferien tæt på stranden og havet, hvortil en daglig gåtur, ligegyldig vejret, næsten er et must.

Ejendommen er opdelt i to lejligheder, som begge udlejes gennem Klitferie. Ejendommens anden lejlighed udlejes under katalognummer 1011.

Indretning: Entre med vaskemaskine og tørretumbler. Stort badeværelse med spa, sauna og bruseniche. Aktivitetsrum med bl.a. bordtennis og bordfodbold, som eventuelt også kan bruges til mindre sammenkomster. Stort åbent køkken i forbindelse med spiseplads. Dejlig stor stue med 2 hyggelige siddegrupper og brændeovn. Lille badeværelse med bruseniche. 5 værelser, hvor et’ er indrettet med 3 enkeltsenge, 3 med mindre dobbeltsenge og et’ med 2 enkeltsenge. Entreen og badeværelserne har klinkegulve, mens resten af huset har trægulve.

General information

Huset er klar senest
kl. 16:00
Huset skal forlades
kl. 10:00
Rengøring
Bestil senest 5 dage før afrejse
Afhentning af nøgle
Klitferie, Havvej 4, Vedersø Klit, 6990 Ulfborg

Vedersø Klit

Vedersø Klit er et af de ældste og smukkeste feriehusområder langs vestkysten og var i perioden 1925 – 1950 et foretrukket ferieparadis for den danske overklasse. Området er i dag kendt for den brede sandstrand og de mange stråtækte feriehuse. Det er også på Vedersø klit, at I finder vores kontor.

Gæsterne om området

Nu var vi i huset i december, men vestkysten er altid dejlig.

Mærker historiens vingesus med alle de gamle huse, spredt ud som kastede terninger i det smukke klitlandskab. En særlig ro og naturbundethed - dejligt at området ikke er så turistet som Søndervig med bowlingbaner og tysk Bierstube!

Dejligt naturskønt, gode muligheder for gåture i området og for et besøg i ishuset på vej til stranden. Godt minisupermarked i gåafstand og 15 min kørsel i bil, hvis du ønsker større indkøbsmuligheder.