• Dansk
  • Deutsch

2097 - Vester Husby

Bækbyvej 16 5 personer

Faciliteter

Antal personer
5
Afstand Vesterhav
2300 m
Antal soverum
3
Afstand indkøb
2500 m
Grundareal
5029 m2
1 Husdyr tilladt
Ja
Husareal
81 m2
Internetadgang fri forbrug
Ja
Byggeår
1991
Rygning ikke tilladt
Ja
Afstand restaurant
2500
Fjernsyn
Ja
Parabol
Ja
DVD-afspiller
Ja
Video
Ja
CD
Ja
Vaskemaskine
Ja
Brændeovn
Ja
Elvarme
Ja
Dobbeltsenge
1
Enkelsenge
3
Opvaskemaskine
Ja
Toiletter
1
Bad
1
Sauna
Ja
SPA
Ja
Havemøbler
Ja
Grill
Ja
Klinkegulv i stue
Ja
Køleskab liter
90
Fryser liter
90
Gulvvarme i bad
Ja
Liggestole
2
skur
Ja
Kat ikke tilladt
ja
Emhætte
Ja
Trægulv værelse
Ja
Elkomfur
Ja
Antal hunde 1 eller 2 tilladt
1
Parasol
Ja

Beskrivelse

Pænt og veludstyret feriehus ved Husby Klitplantage og Vesterhavet.

Dette velholdte og veludstyrede feriehus er beliggende på kanten af Husby Klitplantage og tæt på skovlegeplads, vandrestier, hundeskov og Vesterhavet. Ejerne har gjort meget ud af, at skabe en behagelig stemning i huset med gode møbler, godt lys og nye senge.

Grunden er på ca. 5.000 kvm. og med god læ omkring huset og terrasse. Der er en stor græsplæne der indbyder til leg og boldspil.

Indretning: Entre med god plads til sko og overtøj. Lyst badeværelse med spabad, vaskemaskine, gulvvarme og bruseniche. Dejlig sauna. Stort soveværelse med god dobbeltseng. Værelse med 2 enkelte senge. Værelse med en enkelt seng. Køkken er i åben forbindelse med stuen, hvor der er hjørnesofa, spiseplads, udgang til terrassen samt brændeovn.

I huset er der en hund tilladt og der er installeret internet via fiberbredbånd. I redskabsrummet er der plads til et par medbragte cykler og brænde.

General information

Huset er klar senest
kl. 16:00
Huset skal forlades
kl. 10:00
Rengøring
Bestil senest 5 dage før afrejse
Afhentning af nøgle
Klitferie, Havvej 4, Vedersø Klit, 6990 Ulfborg

Vester Husby

Feriehuse Vester Husby – Vester Husby er området beliggende mellem Vedersø Klit og Husby Klitplantage. Ifølge en gammel lov skal grundene til feriehusene i Vester Husby være på 5.000 kvm, hvilket er med til at gøre dette feriehusområde ved Vestkysten til et af de mest fredfyldte.

Gæsterne om området

Der er rigelig muligheder for afslapning i dette lækre poolhus. Personligt er vi ikke så meget til stranden, men det er i cykelafstand og vi kunne høre Vesterhavet bruse om aftenen udenfor. Også lækker base for udflugt til b.la. Søndervig, Thorsminde m.m. Perfekt sted at være for os som består af 2 børn og 2 voksne.

Når Vestjylland er bedst

Vi kender området fra tidligere ophold, og netop den fred og ro, der er i området, er årsagen til at vi kommer her. At der er lidt langt til indkøbsmuligheder er sekundært.