• Dansk
  • Deutsch

2083 - Vester Husby

Græmvej 45 14 personer

Faciliteter

Antal personer
14
Afstand Vesterhav
2500 m
Antal soverum
6
Afstand indkøb
2800 m
Grundareal
5000 m2
1 Husdyr tilladt
Ja
Husareal
250 m2
Internetadgang fri forbrug
Ja
Byggeår
1992
Rygning ikke tilladt
Ja
Afstand restaurant
3100
Fjernsyn
Ja
Parabol
Ja
DVD-afspiller
Ja
Radio
Ja
CD
Ja
Vaskemaskine
Ja
Tørretumbler
Ja
Brændeovn
Ja
Barneseng
Ja
Dobbeltsenge
4
Enkelsenge
2
Køjeseng
2
Opvaskemaskine
Ja
Mikrobølgeovn
Ja
Toiletter
3
Bad
3
Sauna
Ja
Swimmingpool
Ja
SPA
Ja
Havemøbler
Ja
Grill
Ja
Renoveret
Ja
Trægulv stue
Ja
Barnestol
Ja
Køleskab liter
355
Fryser liter
90
Gulvvarme i bad
Ja
Liggestole
4
Gynger
Ja
Sandkasse
Ja
Kat ikke tilladt
ja
Emhætte
Ja
Havehynder
14
renoveret årstal
2018
Trægulv værelse
Ja
Kogeplade og seperat ovn
Ja
Jordvarme
Ja
Playstation
Ja
Antal hunde 1 eller 2 tilladt
2
Parasol
Ja
TV2
Ja
Rengøring kr.
1400
Radio m. bluetooth
Ja

Beskrivelse

Dette er et af de mest velholdte feriehuse med pool i Vester Husby, og med en beliggenhed midt i Husby Klitplantage og tæt på Vesterhavet, er rammerne for en afslappende ferie skabt på forhånd.

Feriehuset er beliggende på en 5.000 kvm. grund med gode læforhold og en stor velplejet græsplæne med bl.a. fodboldmål, gynge og sandkasse. I 2018 har man renoveret de to badeværelser, der ligger i forbindelse med soveafdelingerne. Endvidere er der blevet tilbygget et aktivitetsrum med poolbord og et hyggehjørne med TV og spillekonsol. I forbindelse med tilbygningen er der etableret en hems henover de to værelser i den vestlige ende af huset.

Indretning: Entre med god plads til sko og overtøj, 2 værelsesafdelinger med hver 2 værelser med dobbeltsenge og skabe, et værelse med en enkeltseng og en køjeseng, samt et lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Perfekt indretning til 2 familier.

Midt i huset er der stue med trægulv, stort spisebord med plads til 14 personer, sofagruppe, 2 lænestole, brændeovn, fladskærms tv og udgang til lukket gårdhave. I forbindelse med stuen er der nyt og veludstyret køkken med stort køleskab og fryseplads.

Husets poolafdeling er indrettet med spabad, pool med svømmetræner og lille vandrutsjebane, badeværelse med bruseniche samt sauna.

Ved ankomst betales et depositum på DKR. 2000, hvis alt er i orden ved afrejse, kan beløbet bruges til afregning af strøm og jordvarme. Dansk TV DR + TV2.

General information

Huset er klar senest
kl. 16:00
Huset skal forlades
kl. 10:00
Rengøring
Bestil senest 5 dage før afrejse
Afhentning af nøgle
Klitferie, Havvej 4, Vedersø Klit, 6990 Ulfborg

Vester Husby

Feriehuse Vester Husby – Vester Husby er området beliggende mellem Vedersø Klit og Husby Klitplantage. Ifølge en gammel lov skal grundene til feriehusene i Vester Husby være på 5.000 kvm, hvilket er med til at gøre dette feriehusområde ved Vestkysten til et af de mest fredfyldte.

Gæsterne om området

Dejligt område

Der er rigelig muligheder for afslapning i dette lækre poolhus. Personligt er vi ikke så meget til stranden, men det er i cykelafstand og vi kunne høre Vesterhavet bruse om aftenen udenfor. Også lækker base for udflugt til b.la. Søndervig, Thorsminde m.m. Perfekt sted at være for os som består af 2 børn og 2 voksne.

Super lækker natur i hele området, og ro og fred.