• Dansk
  • Deutsch

2059 - Vester Husby

Kjærgaardvej 129 6 personer

Faciliteter

Antal personer
6
Afstand Vesterhav
700 m
Antal soverum
3
Afstand indkøb
1900 m
Grundareal
6800 m2
1 Husdyr tilladt
Ja
Husareal
165 m2
Internetadgang fri forbrug
Ja
Byggeår
1986
Rygning ikke tilladt
Ja
Afstand restaurant
1900
Fjernsyn
Ja
Parabol
Ja
DVD-afspiller
Ja
Radio
Ja
CD
Ja
Vaskemaskine
Ja
Tørretumbler
Ja
Brændeovn
Ja
Elvarme
Ja
Dobbeltsenge
2
Enkelsenge
2
Opvaskemaskine
Ja
Toiletter
2
Bad
1
Havemøbler
Ja
Grill
Ja
Klinkegulv i stue
Ja
Køleskab liter
90
Fryser liter
20
Køle-/fryseskab
Ja
Gulvvarme i bad
Ja
Liggestole
4
Emhætte
Ja
Havehynder
6
Kat tilladt
Ja
Trægulv værelse
Ja
Klinker værelse
Ja
Elkomfur
Ja
varmepumpe / aircond
Ja
Parasol
Ja

Beskrivelse

Lige der hvor skoven går hen og bliver til klitlandskab, og på en smuk naturgrund med marehalm, lyng og fyrretræer, ligger dette dejlige hus. Huset er holdt i lyse farver og indrettet med hyggelige og bekvemme møbler. Her kan ferien nydes ugeneret og med et kig til klittoppen, enten fra en af husets dejlige terrasser eller fra stuen og førstesalen.

Indretning: Entre, opbevaringsrum hvor der også findes vaskemaskine og tørretumbler. Gæstetoilet, lille badeværelse med god bruseniche. 2 værelser – det ene med en god ¾ seng og det andet med to store enkelte senge. Fra entreen og værelsesgangen kommer man ind i spisestuen, der er i åben forbindelse med stue og køkken og har opgang til første salen. Stuen er indrettet med en dejlig hjørnesofa, brændeovn og fladskærms-TV. Fra stuen er der udgang til to af husets terrasser.

Første sal: Den vestlige ende er indrettet med hyggelig siddegruppe, hvorfra man kan nyde udsigten til klitterne. I den østlige ende findes husets største soveværelse, der har en god bred dobbeltseng samt god skabsplads.

General information

Huset er klar senest
kl. 16:00
Huset skal forlades
kl. 10:00
Rengøring
Bestil senest 5 dage før afrejse
Afhentning af nøgle
Klitferie, Havvej 4, Vedersø Klit, 6990 Ulfborg

Vester Husby

Feriehuse Vester Husby – Vester Husby er området beliggende mellem Vedersø Klit og Husby Klitplantage. Ifølge en gammel lov skal grundene til feriehusene i Vester Husby være på 5.000 kvm, hvilket er med til at gøre dette feriehusområde ved Vestkysten til et af de mest fredfyldte.

Gæsterne om området

Vi synes, at Vedersø Klit området er et herligt sted, da der er få huse og megen natur, god afstand mellem husene og ikke overbefolket. Dejligt med ro!

Vester Husby ligger lige ved Vedersø, hvor man om sommeren kan handle i forretningen ved campingpladsen. Ellers skal man køre til Sønder Nissum

Super lækker natur i hele området, og ro og fred.