• Dansk
  • Deutsch

2042 - Vester Husby

Kjærgaardvej 23 6 personer

Faciliteter

Antal personer
6
Afstand Vesterhav
1400 m
Antal soverum
4
Afstand indkøb
1500 m
Grundareal
7555 m2
Husdyr ikke tilladt
Ja
Husareal
180 m2
Internetadgang fri forbrug
Ja
Byggeår
1975
Rygning ikke tilladt
Ja
Afstand restaurant
1500
Fjernsyn
Ja
Parabol
Ja
Radio
Ja
CD
Ja
Vaskemaskine
Ja
Brændeovn
Ja
Elvarme
Ja
Dobbeltsenge
1
Enkelsenge
4
Opvaskemaskine
Ja
Mikrobølgeovn
Ja
Toiletter
2
Bad
1
Garage
Ja
Havemøbler
Ja
Trægulv stue
Ja
Fryser liter
40
Køle-/fryseskab
Ja
Gulvvarme i bad
Ja
Liggestole
2
Emhætte
Ja
Havehynder
4
tæpper værelser
Ja
Kogeplade og seperat ovn
Ja
Petanque bane
Ja
Parasol
Ja

Beskrivelse

Pragtfuld beliggende feriehus, på dejlig naturgrund, smukt omkranset af træer og med gode chancer for at opleve skovens dyr, lige udenfor vinduerne. Huset er af ældre dato, men indrettet med en hyggelig blanding af nyere og ældre møbler. Det perfekte sted for familien eller parret, der ønsker at være sig selv, lige midt i den smukke vestjyske natur.

Indretning:

Stueplan: Entre med god garderobeplads og klinkebelagt gulv. Badeværelse med bruseniche, dobbeltværelse med 2 enkeltsenge, som kan stilles sammen. Værelse/kontor med en enkelt seng. Nyere lyst køkken med linoleumsgulv, hyggeligt hjørne med spiseplads og en hyggelig stue med et stort sydvendt vinduesparti, indbygget brændeovn, fladskærms TV, trappeopgang til 1. sal, samt udgang til to dejlige terrasser mod syd og øst. Værelserne og stuen har trægulve.

Første sal: Stor stue med spisebord og et hyggeligt hjørne med TV og kurvemøbler, fra stuen er der udgang til en mindre overdækket altan. På førstesalen er der desuden et toilet og to værelser – et enkeltværelse og et dobbeltværelse, hvor sengene står i forlængelse af hinanden. På førstesalen er gulvene belagt med gulvtæpper.

General information

Huset er klar senest
kl. 16:00
Huset skal forlades
kl. 10:00
Rengøring
Bestil senest 5 dage før afrejse
Afhentning af nøgle
Klitferie, Havvej 4, Vedersø Klit, 6990 Ulfborg

Vester Husby

Feriehuse Vester Husby – Vester Husby er området beliggende mellem Vedersø Klit og Husby Klitplantage. Ifølge en gammel lov skal grundene til feriehusene i Vester Husby være på 5.000 kvm, hvilket er med til at gøre dette feriehusområde ved Vestkysten til et af de mest fredfyldte.

Gæsterne om området

Da det altid er uden for badesæsonen vi tager til Vesterhavet, er det poolen vi går efter og bruger stranden til vores gå ture. Har aldrig husdyr med på ferie. Kører i bil både til indkøb og udflugtsmål så afstanden betyder ikke så meget.

Vi kender området fra tidligere ophold, og netop den fred og ro, der er i området, er årsagen til at vi kommer her. At der er lidt langt til indkøbsmuligheder er sekundært.

Durch die endlosen Strände und die herrlichen Dünen ist diese Gegend für uns die absolut schönste von ganz Dänemark. Man kann sich nirgendwo besser entspannen und erholen als hier. Die Menschen sind alle sehr freundlich und auch unser Hund ist überall willkommen.