• Dansk
  • Deutsch

2069 - Vester Husby

Kjærgaardvej 27 6 personer

Faciliteter

Antal personer
6
Afstand Vesterhav
1200 m
Antal soverum
3
Afstand indkøb
1200 m
Grundareal
5000 m2
Husdyr tilladt
Ja
Husareal
110 m2
Internetadgang fri forbrug
Ja
Byggeår
2019
Rygning ikke tilladt
Ja
Afstand restaurant
1200
Fjernsyn
Ja
Parabol
Ja
Radio
Ja
CD
Ja
Vaskemaskine
Ja
Tørretumbler
Ja
Elvarme
Ja
Gulvvarme opholdsrum
Ja
Dobbeltsenge
2
Enkelsenge
2
Opvaskemaskine
Ja
Mikrobølgeovn
Ja
Toiletter
2
Bad
2
Sauna
Ja
SPA
Ja
Havemøbler
Ja
Grill
Ja
Klinkegulv i stue
Ja
Barnestol
Ja
Køleskab liter
90
Fryser liter
80
Køle-/fryseskab
Ja
Gulvvarme i bad
Ja
Liggestole
2
skur
Ja
Emhætte
Ja
Havehynder
6
Trægulv værelse
Ja
Kogeplade og seperat ovn
Ja
Varmepumpe luft til vand
Ja
Antal hunde 1 eller 2 tilladt
1
Parasol
Ja

Beskrivelse

På en kuperet naturgrund omkranset af træer tæt på Vesterhavet og Husby Klitplantage ligger dette flotte feriehus. Huset er opført i efteråret 2018 i kvalitetsmaterialer og indrettet så det kan danne de optimale rammer for en afslappende ferie i den vestjyske natur.

Indretning: Entre med vaskemaskine og tørretumbler. Luksus badeværelse med spabad og sauna. Værelse med 2 enkelte senge og værelse med dobbeltseng. Husets soveværelse er vestvendt med udgang til terrasse. Fra soveværelset er der adgang til husets andet badeværelse med bruser.

Køkkenet er i åben forbindelse med stuen, hvor der er spisebord, sofagruppe, elpejs og loft til kip. I stuen er der store vinduespartier, så udsigten over den 5.000 kvm. store grund kan nydes optimalt. Der er gulvvarme i hele huset. I værelserne er der trægulve, mens der er klinker i entre, bad og køkken/ stue. Huset fremtræder lyst og smagfuldt og er desuden indrettet med bl.a. akustiklofter, der giver en god rumklang.

Udenfor er der flere gode terrasser. En del af grunden er indhegnet og med et lille hundehus. Der er et mindre redskabsrum til evt. medbragte cykler.

Et feriehus med mange små detaljer.

General information

Huset er klar senest
kl. 16:00
Huset skal forlades
kl. 10:00
Rengøring
Bestil senest 5 dage før afrejse
Afhentning af nøgle
Klitferie, Havvej 4, Vedersø Klit, 6990 Ulfborg

Vester Husby

Feriehuse Vester Husby – Vester Husby er området beliggende mellem Vedersø Klit og Husby Klitplantage. Ifølge en gammel lov skal grundene til feriehusene i Vester Husby være på 5.000 kvm, hvilket er med til at gøre dette feriehusområde ved Vestkysten til et af de mest fredfyldte.

Gæsterne om området

Dejligt roligt og alligevel hurtigt at komme til de andre byer osv.

Der er rigelig muligheder for afslapning i dette lækre poolhus. Personligt er vi ikke så meget til stranden, men det er i cykelafstand og vi kunne høre Vesterhavet bruse om aftenen udenfor. Også lækker base for udflugt til b.la. Søndervig, Thorsminde m.m. Perfekt sted at være for os som består af 2 børn og 2 voksne.

Vi kender området fra tidligere ophold, og netop den fred og ro, der er i området, er årsagen til at vi kommer her. At der er lidt langt til indkøbsmuligheder er sekundært.