• Dansk
  • Deutsch

2090 - Vester Husby

Kjærgaardvej 37 6 personer

Faciliteter

Antal personer
6
Afstand Vesterhav
1200 m
Antal soverum
3
Afstand indkøb
1200 m
Grundareal
5541 m2
Husdyr ikke tilladt
Ja
Husareal
140 m2
Internetadgang fri forbrug
Ja
Byggeår
1972
Rygning ikke tilladt
Ja
Afstand restaurant
1200
Fjernsyn
Ja
Parabol
Ja
Radio
Ja
Brændeovn
Ja
Elvarme
Ja
Dobbeltsenge
3
Opvaskemaskine
Ja
Toiletter
1
Bad
1
Havemøbler
Ja
Grill
Ja
Klinkegulv i stue
Ja
Køle-/fryseskab
Ja
Gulvvarme i bad
Ja
Liggestole
2
Emhætte
Ja
Trægulv værelse
Ja
Klinker værelse
Ja
Elkomfur
Ja
Parasol
Ja
TV2
Ja

Beskrivelse

På en dejlig tilplantet grund med masser af læ og hvor der er mulighed for at nyde ferien i fredelig omgivelser langt fra trafikstøj og med havets brusen i baggrunden kan I holde ferien i dette velholdte feriehus. Fra huset er der ca. 1.200 meter til købmand, restaurant, Husby klitplantage og Vesterhavet.

Indretning: Entre med klinkegulv og trappe til 1. sal. Nyt badeværelse med klinkegulv, gulvvarme og håndklædetørre. Soveværelse med dobbeltseng. Stue med pæne møbler, udgang til terrasse, pejs med indsats, fjernsyn og spiseplads. Stuen er i åben forbindelse med køkkenet, hvor der udgang til terrasse, flot trægulv og opvaskemaskine.

På 1. salen er der lille stue samt to store værelse begge med dobbelt senge, og hvor der i det ene værelse også er to enkelte senge.

Et meget velholdt feriehus med nyere køkken og badeværelse samt gode møbler.

General information

Huset er klar senest
kl. 16:00
Huset skal forlades
kl. 10:00
Rengøring
Bestil senest 5 dage før afrejse
Afhentning af nøgle
Klitferie, Havvej 4, Vedersø Klit, 6990 Ulfborg

Vester Husby

Feriehuse Vester Husby – Vester Husby er området beliggende mellem Vedersø Klit og Husby Klitplantage. Ifølge en gammel lov skal grundene til feriehusene i Vester Husby være på 5.000 kvm, hvilket er med til at gøre dette feriehusområde ved Vestkysten til et af de mest fredfyldte.

Gæsterne om området

Durch die endlosen Strände und die herrlichen Dünen ist diese Gegend für uns die absolut schönste von ganz Dänemark. Man kann sich nirgendwo besser entspannen und erholen als hier. Die Menschen sind alle sehr freundlich und auch unser Hund ist überall willkommen.

Der er rigelig muligheder for afslapning i dette lækre poolhus. Personligt er vi ikke så meget til stranden, men det er i cykelafstand og vi kunne høre Vesterhavet bruse om aftenen udenfor. Også lækker base for udflugt til b.la. Søndervig, Thorsminde m.m. Perfekt sted at være for os som består af 2 børn og 2 voksne.

Man skal ha' bil, eller køre bus for at komme til by mv. Nærmeste gode indkøbsmuligheder er i Ulfborg.