• Dansk
  • Deutsch

1053 - Vester Husby

Øhusevej 16, lejlighed 3 2 personer

Faciliteter

Antal personer
2
Afstand Vesterhav
900 m
Antal soverum
1
Afstand indkøb
50 m
Grundareal
2000 m2
Husdyr ikke tilladt
Ja
Husareal
48 m2
Internetadgang fri forbrug
Ja
Byggeår
1988
Rygning ikke tilladt
Ja
Afstand restaurant
50
Fjernsyn
Ja
Parabol
Ja
DVD-afspiller
Ja
Radio
Ja
CD
Ja
Elvarme
Ja
Dobbeltsenge
1
Toiletter
1
Bad
1
Havemøbler
Ja
Grill
Ja
Renoveret
Ja
Klinkegulv i stue
Ja
Sovesofa
1
Køleskab liter
90
Fryser liter
30
Køle-/fryseskab
Ja
Gulvvarme i bad
Ja
Liggestole
2
skur
Ja
Emhætte
Ja
Havehynder
4
renoveret årstal
2018
Trægulv værelse
Ja
Elkomfur
Ja
varmepumpe / aircond
Ja
Parasol
Ja

Beskrivelse

Unik og lækker ferielejlighed med en fantastisk beliggenhed midt i den skønne natur, 900 m fra hav og strand og tæt på købmanden, hvor I bl.a. kan hente friskbagt morgenbrød, ligesom der ligger restauranter, isbod og café lige i nærheden.

Lejligheden er totalrenoveret i 2018 og smagfuldt indrettet af ejeren, der er arkitekt. Lejligheden indeholder hyggelig stue og spiseplads, stort, lyst badeværelse med gulvvarme samt åbent køkken med udgang til stor, solrig terrasse med liggestole, havemøbler, parasol og gasgrill. På 1. salen finder I et stort, lyst soveværelse med lækre boxmadrasser og karnapper mod både øst og vest.

Der er store grønne arealer omkring lejligheden, og i den hyggelige gårdhave, der er fælles med de øvrige lejligheder, kan I nyde morgenkaffen eller et glas vin før middagen. Der er desuden adgang til aflåst depotrum med plads til cykler, tagboks m.m.

Den perfekte feriebolig til parret, der ønsker at bo centralt og midt i den smukke vestjyske natur i en nyistandsat bolig, nem at overskue og nem at gøre ren. Ubegrænset, hurtigt internet og aircondition til de varme dage.

Ikke-ryger lejlighed og ingen husdyr.

Gæsterne siger om dette hus

Huset har været rent og er godt og moderne udstyret, sengen er meget bekvem og madrassen er god, hverken for hård eller for blød. Internettet virker super. Highlight er den store sydvestvendte terrasse med komfortable møbler. Her kan solnedgangen nydes meget hyggeligt. Fantastisk godt er den store lukkede gård med to hyggelige siddegrupper, hvor man kan knytte kontakter til de andre beboere.


18.08.2018 - 25.08.2018 - Fam. Schloßarek, Hamburg

Super renoverede bolig som er nemt at holde med tiltalende og samtidig behagelige møblement. Alt hvad man har brug for at nyde ferien. Meget praktisk: skuret for cykler osv. En lille købmand med dagligvarer er lige overfor. Rolig og alligevel central beliggenhed. Vi har følt os vel tilpas.
28.07.2018 - 11.08.2018 - Kein Name - anonym

General information

Huset er klar senest
kl. 16:00
Huset skal forlades
kl. 10:00
Rengøring
Bestil senest 5 dage før afrejse
Afhentning af nøgle
Klitferie, Havvej 4, Vedersø Klit, 6990 Ulfborg

Vester Husby

Feriehuse Vester Husby – Vester Husby er området beliggende mellem Vedersø Klit og Husby Klitplantage. Ifølge en gammel lov skal grundene til feriehusene i Vester Husby være på 5.000 kvm, hvilket er med til at gøre dette feriehusområde ved Vestkysten til et af de mest fredfyldte.

Gæsterne om området

Super lækker natur i hele området, og ro og fred.

Man skal ha' bil, eller køre bus for at komme til by mv. Nærmeste gode indkøbsmuligheder er i Ulfborg.

Når Vestjylland er bedst