• Dansk
  • Deutsch

8000 - Vester Husby

Øhusevej 23 24 personer

Faciliteter

Antal personer
24
Afstand Vesterhav
700 m
Antal soverum
7
Afstand indkøb
0 m
Husdyr ikke tilladt
Ja
Husareal
240 m2
Byggeår
2000
Rygning ikke tilladt
Ja
Afstand restaurant
0
Fjernsyn
Ja
Radio
Ja
CD
Ja
Barneseng
Ja
Dobbeltsenge
7
Køjeseng
5
Opvaskemaskine
Ja
Mikrobølgeovn
Ja
Toiletter
3
Bad
2
Grill
Ja
Renoveret
Ja
Trægulv stue
Ja
Barnestol
Ja
Køleskab liter
335
Fryser liter
85
Gynger
Ja
Sandkasse
Ja
Afstand Fjord
9000 m
Emhætte
Ja
renoveret årstal
2013
Trægulv værelse
Ja
Elkomfur
Ja
Centralvarme
Ja
varmepumpe / aircond
Ja
Petanque bane
Ja
TV2
Ja

Beskrivelse

Over Vedersø Klit Campings købmand¨, er der indrettet en stor lejlighed. Lejligheden er ideel hvis man vil samle familien til f.eks. en weekend, tæt på naturen og med plads til at hygge sig indendørs. Lejligheden har 24 sengepladser fordelt på 7 værelser. Alle værelser har en dobbeltseng, og desuden har 5 af dem også en køjeseng. I lejligheden er der 3 toiletter og 2 badeværelser med bruser. Køkkenet er indrettet med 2 komfurer og to håndvaske, så der er god plads og mulighed for at lave mad, til en lidt større forsamling. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen og spiseplads, hvor der er rigeligt med bordplads. Siddegruppen er med fladskærms-TV, stor hjørnesofa og to sofaer. Stuens gulv er belagt med gulvtæppe, mens køkken, gangareal og værelser har trægulve. Det er gratis for lejerne at benytte campingpladsens legepladser og om sommeren må man også benytte svømmebassinet.

Prisen for at leje lejligheden fra torsdag kl 16.00 til søndag kl 10.00 eller fra søndag kl 16.00 til torsdag kl 10.00 er kr. 8.500 – prisen er inkl. rengøring, strøm og vand.

Mod ekstra betaling er der adgang til: trådløst internet, vaskemaskine og tørretumbler.

For leje af lejligheden kontakt Tage på tlf.: 9749 5200 eller mail: info@klitcamping.dk

General information

Huset er klar senest
kl. 16:00
Huset skal forlades
kl. 10:00
Rengøring
Bestil senest 5 dage før afrejse
Afhentning af nøgle
Klitferie, Havvej 4, Vedersø Klit, 6990 Ulfborg

Vester Husby

Feriehuse Vester Husby – Vester Husby er området beliggende mellem Vedersø Klit og Husby Klitplantage. Ifølge en gammel lov skal grundene til feriehusene i Vester Husby være på 5.000 kvm, hvilket er med til at gøre dette feriehusområde ved Vestkysten til et af de mest fredfyldte.

Gæsterne om området

Traumhafte Lage direkt in den Dünen/der Heide. Nicht weit zum Wald. Sehr ruhig, trotz der Strandnähe.

Da det altid er uden for badesæsonen vi tager til Vesterhavet, er det poolen vi går efter og bruger stranden til vores gå ture. Har aldrig husdyr med på ferie. Kører i bil både til indkøb og udflugtsmål så afstanden betyder ikke så meget.

Der er rigelig muligheder for afslapning i dette lækre poolhus. Personligt er vi ikke så meget til stranden, men det er i cykelafstand og vi kunne høre Vesterhavet bruse om aftenen udenfor. Også lækker base for udflugt til b.la. Søndervig, Thorsminde m.m. Perfekt sted at være for os som består af 2 børn og 2 voksne.