• Dansk
  • Deutsch

2022 - Vester Husby

Raketvejen 24 6 personer

Faciliteter

Antal personer
6
Afstand Vesterhav
400 m
Antal soverum
3
Afstand indkøb
1300 m
Grundareal
8000 m2
Husdyr tilladt
Ja
Husareal
121 m2
Internetadgang fri forbrug
Ja
Byggeår
1984
Afstand restaurant
1400
Fjernsyn
Ja
Parabol
Ja
DVD-afspiller
Ja
Radio
Ja
CD
Ja
Vaskemaskine
Ja
Tørretumbler
Ja
Brændeovn
Ja
Elvarme
Ja
Barneseng
Ja
Dobbeltsenge
2
Enkelsenge
2
Opvaskemaskine
Ja
Mikrobølgeovn
Ja
Toiletter
1
Bad
1
Garage
Ja
Havemøbler
Ja
Grill
Ja
Klinkegulv i stue
Ja
Barnestol
Ja
Fryser liter
30
Køle-/fryseskab
Ja
Gulvvarme i bad
Ja
Liggestole
4
Sandkasse
Ja
Kat ikke tilladt
Ja
Emhætte
Ja
Havehynder
6
renoveret årstal
2000
Kat tilladt
Nej
tæpper værelser
Ja
Klinker værelse
Ja
Elkomfur
Ja
varmepumpe / aircond
Ja
Antal hunde 1 eller 2 tilladt
1
Parasol
Ja

Beskrivelse

Ca. 400 meter fra Vesterhavet og tæt på Husby Klitplantage, er dette velholdte feriehus beliggende på en dejlig klitgrund, på hele 8.000 kvm. Huset er bygget i en lille ”gryde”, med gode læforhold og mulighed for masser af privatliv på terrasserne. Huset er oprindelig bygget i 1984, og har en tilbygning fra 2000. Alt er lavet i kvalitetsmaterialer og huset fremtræder yderst velholdt.

I området er der mange vandre- og cykelstier, og den lokale byggestil, der udelukkende består af feriehuse med stråtag og er beliggende på store naturgrunde, gør området til et yndet feriemål for feriegæster, der ønsker fred, ro og store naturoplevelser.

Indretning: Gang med vaskemaskine, køkken/alrum med pejs med indsats og 40 tommer fjernsyn, dejligt badeværelse med bruser og gulvvarme, værelse med dobbeltseng, et værelse med 2 enkeltsenge, samt et legeværelse. I huset er der desuden et stort soveværelse med god dobbeltseng, hvorfra der er udsigt over klitlandskabet. I garagen er der god plads til cykler m.v., herfra også direkte indgang til huset. Den nye varmepumpe er centralplaceret, og opvarmer let hele huset. Der er installeret fiberbredbånd, der sikrer en hurtig og stabil internetforbindelse.

Huset har desuden 37 kvm. integreret garage/ multirum.

Gæsterne siger om dette hus

Ein absolutes Traumhaus direkt in den Dünen. Herrlich, um entspannte Ferien zu verbringen. Auch wenn das Wetter mal schlechter ist - in dem Haus KANN man sich nur wohlfühlen. Der neue Kaminofen-Einsatz ist echt spitze!

29.08.2015 - 19.09.2015 - Frank u. Christiane Rohnig

General information

Huset er klar senest
kl. 16:00
Huset skal forlades
kl. 10:00
Rengøring
Bestil senest 5 dage før afrejse
Afhentning af nøgle
Klitferie, Havvej 4, Vedersø Klit, 6990 Ulfborg

Vester Husby

Feriehuse Vester Husby – Vester Husby er området beliggende mellem Vedersø Klit og Husby Klitplantage. Ifølge en gammel lov skal grundene til feriehusene i Vester Husby være på 5.000 kvm, hvilket er med til at gøre dette feriehusområde ved Vestkysten til et af de mest fredfyldte.

Gæsterne om området

Traumhafte Lage direkt in den Dünen/der Heide. Nicht weit zum Wald. Sehr ruhig, trotz der Strandnähe.

Durch die endlosen Strände und die herrlichen Dünen ist diese Gegend für uns die absolut schönste von ganz Dänemark. Man kann sich nirgendwo besser entspannen und erholen als hier. Die Menschen sind alle sehr freundlich und auch unser Hund ist überall willkommen.

Vi synes, at Vedersø Klit området er et herligt sted, da der er få huse og megen natur, god afstand mellem husene og ikke overbefolket. Dejligt med ro!