• Dansk
  • Deutsch

2020 - Vester Husby

Raketvejen 26 6 personer

Faciliteter

Antal personer
6
Afstand Vesterhav
400 m
Antal soverum
3
Afstand indkøb
1000 m
Grundareal
8007 m2
Husdyr tilladt
Ja
Husareal
121 m2
Internetadgang fri forbrug
Ja
Byggeår
2018
Rygning ikke tilladt
Ja
Fjernsyn
Ja
Parabol
Ja
Radio
Ja
CD
Ja
Vaskemaskine
Ja
Tørretumbler
Ja
Elvarme
Ja
Gulvvarme opholdsrum
Ja
Dobbeltsenge
2
Enkelsenge
2
Hems (antal pladser)
1
Opvaskemaskine
Ja
Mikrobølgeovn
Ja
Toiletter
2
Bad
2
Sauna
Ja
SPA
Ja
Havemøbler
Ja
Grill
Ja
Klinkegulv i stue
Ja
Køleskab liter
90
Fryser liter
80
Køle-/fryseskab
Ja
Gulvvarme i bad
Ja
Liggestole
2
gulvvarme i værelser
Ja
Emhætte
Ja
Havehynder
6
Trægulv værelse
Ja
Kogeplade og seperat ovn
Ja
Varmepumpe luft til vand
Ja
Antal hunde 1 eller 2 tilladt
1
Parasol
Ja

Beskrivelse

Helt ud til fredningslinjen og på en af de absolut bedste grunde i Vester Husby, ligger dette smukke fritidshus. Huset er bygget i kvalitetsmaterialer og indrettet så udsigten til de naturskabte klitter kan nydes, både fra værelser, stue og køkken. Via en lille sti er der direkte adgang til Vesterhavet, hvor man ikke kommer forbi andre huse. Et unikt feriehus med en unik beliggenhed, hvor man virkelig kan slappe af, i smukke omgivelser, i noget af Danmarks flotteste natur.

Huset er bygget i foråret 2018 og indrettet således: Entre med vaskemaskine og tørretumbler. Luksus badeværelse med spabad og sauna. Værelse med 2 enkelte senge og værelse med dobbeltseng. Husets soveværelse er vestvendt med smuk udsigt til klitterne, hvorfra der er adgang til husets andet badeværelse med bruser.

Køkkenet er i åben forbindelse med stuen, hvor der er spisebord, sofagruppe, elpejs og loft til kip. I stuen er der store vinduespartier, så udsigten til klitterne kan nydes optimalt. Der er gulvvarme i hele huset. I værelserne er der trægulve mens der er klinker i entre, bad og køkken/ stue. Huset fremtræder lyst og smagfuldt og er desuden indrettet med bl.a. akustiklofter, der giver en god rumklang.

Udenfor er der gode terrasser med læmur omkring.

Et feriehus med mange små detaljer. F.eks. er der fra saunaen direkte udgang til klitterne og en udendørs bruser, som kan benyttes i sommerhalvåret.

General information

Huset er klar senest
kl. 16:00
Huset skal forlades
kl. 10:00
Rengøring
Bestil senest 5 dage før afrejse
Afhentning af nøgle
Klitferie, Havvej 4, Vedersø Klit, 6990 Ulfborg

Vester Husby

Feriehuse Vester Husby – Vester Husby er området beliggende mellem Vedersø Klit og Husby Klitplantage. Ifølge en gammel lov skal grundene til feriehusene i Vester Husby være på 5.000 kvm, hvilket er med til at gøre dette feriehusområde ved Vestkysten til et af de mest fredfyldte.

Gæsterne om området

Når Vestjylland er bedst

Da det altid er uden for badesæsonen vi tager til Vesterhavet, er det poolen vi går efter og bruger stranden til vores gå ture. Har aldrig husdyr med på ferie. Kører i bil både til indkøb og udflugtsmål så afstanden betyder ikke så meget.

Der er rigelig muligheder for afslapning i dette lækre poolhus. Personligt er vi ikke så meget til stranden, men det er i cykelafstand og vi kunne høre Vesterhavet bruse om aftenen udenfor. Også lækker base for udflugt til b.la. Søndervig, Thorsminde m.m. Perfekt sted at være for os som består af 2 børn og 2 voksne.