• Dansk
  • Deutsch

2063 - Vester Husby

Raketvejen 30 6 personer

Faciliteter

Antal personer
6
Afstand Vesterhav
400 m
Antal soverum
3
Afstand indkøb
1000 m
Grundareal
12616 m2
Husdyr ikke tilladt
Ja
Husareal
76 m2
Internetadgang fri forbrug
Ja
Byggeår
1977
Rygning ikke tilladt
Ja
Afstand restaurant
1000
Fjernsyn
Ja
Parabol
Ja
DVD-afspiller
Ja
Radio
Ja
Vaskemaskine
Ja
Elvarme
Ja
Dobbeltsenge
1
Enkelsenge
2
Køjeseng
1
Toiletter
1
Bad
1
Havemøbler
Ja
Grill
Ja
Trægulv stue
Ja
Køle-/fryseskab
Ja
Liggestole
2
Emhætte
Ja
Havehynder
4
Trægulv værelse
Ja
Elkomfur
Ja
Pejs
Ja
Parasol
Ja

Beskrivelse

Det er svært at finde en roligere beliggenhed og en kønnere udsigt, end den man kan finde ved dette feriehus. Huset er af ældre dato, men fremstår pænt og hyggeligt. Huset ligger på den yderste grænse mod fredningslinjen mod vest, hvilket gør at man bor med et uforstyrret blik til klitterne, både mod syd og vest. Husets store vinduesparti mod vest gør, at man nærmest får naturen ind i husets opholdsrum. En base for en ferie midt i det unikke klitlandskab, findes ikke mange steder som her.

Indretning: Indgang direkte i spisestue og opholdsrum, der er indrettet med pejs og er i åben forbindelse med køkkenet. Fordelingsgang til 3 værelser, hvoraf et har en dejlig dobbeltseng, et 2 senge der kan skilles ad til to enkelte senge og et børneværelse med køjeseng og et lille bord. For enden af gangen findes husets badeværelse med bruser.

General information

Huset er klar senest
kl. 16:00
Huset skal forlades
kl. 10:00
Rengøring
Bestil senest 5 dage før afrejse
Afhentning af nøgle
Klitferie, Havvej 4, Vedersø Klit, 6990 Ulfborg

Vester Husby

Feriehuse Vester Husby – Vester Husby er området beliggende mellem Vedersø Klit og Husby Klitplantage. Ifølge en gammel lov skal grundene til feriehusene i Vester Husby være på 5.000 kvm, hvilket er med til at gøre dette feriehusområde ved Vestkysten til et af de mest fredfyldte.

Gæsterne om området

Vester Husby ligger lige ved Vedersø, hvor man om sommeren kan handle i forretningen ved campingpladsen. Ellers skal man køre til Sønder Nissum

Da det altid er uden for badesæsonen vi tager til Vesterhavet, er det poolen vi går efter og bruger stranden til vores gå ture. Har aldrig husdyr med på ferie. Kører i bil både til indkøb og udflugtsmål så afstanden betyder ikke så meget.

Meget fredeligt område. Let med mindre indkøb hos campingpladsen. God grund, hvis man har børn.