• Dansk
  • Deutsch

2094 - Vester Husby

Raketvejen 64 6 personer

Faciliteter

Antal personer
6
Afstand Vesterhav
550 m
Antal soverum
4
Afstand indkøb
400 m
Grundareal
2500 m2
Husdyr tilladt
Nej
Husareal
129 m2
Internetadgang fri forbrug
Ja
Byggeår
1986
Rygning ikke tilladt
Ja
Afstand restaurant
300
Fjernsyn
Ja
Parabol
Ja
Radio
Ja
Vaskemaskine
Ja
Tørretumbler
Ja
Brændeovn
Ja
Elvarme
Ja
Barneseng
Ja
Dobbeltsenge
3
Opvaskemaskine
Ja
Toiletter
2
Bad
2
SPA
Ja
Havemøbler
Ja
Grill
Ja
Renoveret
Ja
Klinkegulv i stue
Ja
Køleskab liter
90
Fryser liter
70
Gulvvarme i bad
Ja
Liggestole
2
skur
Ja
Kat ikke tilladt
ja
Emhætte
Ja
Havehynder
6
renoveret årstal
2013
Trægulv værelse
Ja
Klinker værelse
Ja
Kogeplade og seperat ovn
Ja
Antal hunde 1 eller 2 tilladt
0
Parasol
Ja

Beskrivelse

Nyd udsigten over det ”gamle” Vedersø Klit med sømærket i baggrunden.

Ønsker I at holde ferie i et flot feriehus, på en dejlig grund med gode læforhold og alligevel med udsigt over flot natur og naturskabte klitter? På Raketvejen 64 får I det hele!

Huset er beliggende på en 2.500 kvm. klitgrund, ca. 550 meter fra Vesterhavet. Turen til havet klares på under 10 minutter enten via stien gennem klitlandskabet eller forbi iskiosken og det ikoniske sømærke på Vedersø Klit.

Feriehuset indbyder til afslappende ferie i flotte omgivelser både ude og inde. Der er godt terrasser mod øst, syd og vest og da huset er beliggende næst sidst på en blind vej, er der stort set igen kørende trafik forbi huset.

Indretning: Entre med vaskemaskine og tørretumbler og god plads til overtøj og sko. Flot badeværelse med bruseniche, gulvvarme og 2 håndvaske. Stort soveværelse med god dobbeltseng. Værelse med lille dobbeltseng. Huset har et flot veludstyret køkken med god bordplads. I forbindelse med køkkenet er der også spisebord, brændeovn og en lille sofagruppe. Fra køkkenet er der udgang til syd- og vestvendt terrasse.

På 1. sal er der stue med brændeovn og udsigt over klitterne. Stort lyst soveværelse. Værelse med lille dobbeltseng samt et badeværelse med spabad og bruseniche.

Et virkelig flot og velholdt feriehuse vi er stolte over at udleje.

General information

Huset er klar senest
kl. 16:00
Huset skal forlades
kl. 10:00
Rengøring
Bestil senest 5 dage før afrejse
Afhentning af nøgle
Klitferie, Havvej 4, Vedersø Klit, 6990 Ulfborg

Vester Husby

Feriehuse Vester Husby – Vester Husby er området beliggende mellem Vedersø Klit og Husby Klitplantage. Ifølge en gammel lov skal grundene til feriehusene i Vester Husby være på 5.000 kvm, hvilket er med til at gøre dette feriehusområde ved Vestkysten til et af de mest fredfyldte.

Gæsterne om området

Lidt langt til stranden

Der er rigelig muligheder for afslapning i dette lækre poolhus. Personligt er vi ikke så meget til stranden, men det er i cykelafstand og vi kunne høre Vesterhavet bruse om aftenen udenfor. Også lækker base for udflugt til b.la. Søndervig, Thorsminde m.m. Perfekt sted at være for os som består af 2 børn og 2 voksne.

Da det altid er uden for badesæsonen vi tager til Vesterhavet, er det poolen vi går efter og bruger stranden til vores gå ture. Har aldrig husdyr med på ferie. Kører i bil både til indkøb og udflugtsmål så afstanden betyder ikke så meget.