• Dansk
  • Deutsch
husejer - sol.jpg

Bliv udlejer hos Klitferie

Sidst opdateret 12. november 2019

Vi gør det så godt vi kan, og det er ikke så ringe endda.

Klitferie er et privat ejet feriehusudlejningsbureau, der udlejer omkring 220 private feriehuse i områderne, Vedersø Klit, Vester Husby, Fjand og Sdr. Nissum. Vi har udlejet feriehuse de sidste 35 år og har på den baggrund en god erfaring i, hvad det er feriegæsterne efterspørger.
De feriehuse vi udlejer er generelt af høj standard, og vi har en løbende dialog med husejerne omkring hvilke forbedringer, der kan skabe øgede lejeindtægter. 

 

Markedsføring af dit feriehus.

Klitferie får hvert år produceret 20.000 flotte kataloger i A4 format, her får det enkelte feriehus mellem ½ og 1 sider alt efter udstyr. Samtlige feriehuse bliver præsenteret på vores flotte hjemmeside, hvor gæsterne også online kan booke deres næste ferie.

 

Et serviceniveau ud over det sædvanlige.

Vi kontrollere altid feriehuset både før og efter det har været udlejet. Inden der kommer gæster kører vi forbi og regulerer varmen, vasker vinduerne og sætter frist buket blomster på bordet. Når gæsterne igen forlader feriehuset kontrollere vi, at alt er afleveret pænt og ordentligt og hvis feriehuset har spabad bliver dette altid renset, så det igen er klar til nye lejere.
Udenfor vores åbningstider på kontoret, kan vi altid kontaktes pr. telefon og bor privat kun 200 meter fra kontoret midt på Vedersø Klit. Det er betrykkende både for vores lejere, men også for vores ejere, hvis I skulle have spørgsmål, eller får brug for vores hjælp.


Gratis vurdering af feriehusets udlejningspotentiale.

Har I et feriehus I overvejer at udleje, så kontakt os for en gratis og uforpligtende vurdering af udlejningsmulighederne. Vi giver altid en reel og ærlig vurdering ud fra vores bedste skøn, men kommer også gerne med forslag til forbedringer, der kan øge udlejningen.

 

Klik her og læs mere

Vi glæder os til, at høre fra jer.
Med venlig hilsen
Klitferie
Anna Grethe og Johannes Olesen