• Dansk
  • Deutsch

Cookiepolitik

Sidst opdateret 4. december 2019

Introduktion

Klitferie I/S respekterer dit privatliv og indsamler og behandler derfor kun data om dig i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning.

Hvis du ikke samtykker i denne cookie- og privatlivspolitik, placerer vi ikke cookies på din enhed, og vi tilgår ikke oplysninger på din enhed.

Når du besøger vores website og accepterer vores cookie- og privatlivspolitik, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold til dig, til gennemførelse af bookinger, samt til at foretage markedsføring overfor dig. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet, idet websitet ikke kan fungere uden brug af cookies. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer vi indsamler, hvilke cookies vi benytter os af til indsamlingen, hvilke formål vi bruger indsamlede oplysninger til og hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Du kan endvidere læse nærmere om, hvem der har adgang til indsamlet data, og hvem du skal kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser mod indsamlingen eller behandlingen af personoplysninger.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, tablet eller smartphone, med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer og andet markedsføringsmateriale. Cookies gør det muligt at individualisere brugen af vores website, så din brugeroplevelse bliver bedre. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode eller virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se eksempelvis vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil websitet ikke fungere optimalt, samt vil du opleve at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet benytter følgende cookies:

Kategori: Nødvendig (5)
Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies. 

Cookienavn

Udbyder

Formål

Udløb

__cfduid

zdassets.com

Anvendes af indhold s-netværket Cloudflare til at identificere betroet webtrafik.

29 dage

__cfduid

zopim.com

Anvendes af indhold s-netværket Cloudflare til at identificere betroet webtrafik.

29 dage

ASP.NET_SessionId

display.ipaper.io

Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler.

Session

ASP.NET_SessionId

klitferie.com

Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler.

Session

AWSALB

zopim.com

Indeholder information om hvilken server-cluster den besøgende benytter. Dette bruges i kontekst med load-balancing for at optimere brugeroplevelsen på hjemmesiden.

6 dage


Kategori: Statistik (7)
Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt. 

Cookienavn

Udbyder

Formål

Udløb

_ga

klitferie.com

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

2 år

_gat

klitferie.com

Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren

1 dag

_gid

klitferie.com

Registrerer et unikt ID, d er anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

1 dag

collect

google-analytics.com

Benyttes til at indsamle data om brugerens platform (PC, tablet el. mobil) og præferencer - Disse data benyttes af Google Analytics til at optimere hjemmesidens indhold og annoncerelevans.

Session

sn_global_countdown_last  

_reset_timestamp  

klitferie.com

Sætter et tidsstempel for hvornår den besøgende tilgik hjemmesiden. Benyttes til analytiske formål.

Persistent

SNC

klitferie.com

Sætter et unikt ID for det aktuelle besøg. Dette tillader hjemmesiden at skelne individuelle besøg fra hinanden, hvilket benyttes til intern statistik og analyse.

1 år

SNS

klitferie.com

Sætter et unikt ID for det aktuelle besøg. Dette tillader hjemmesiden at skelne individuelle besøg fra hinanden, hvilket benyttes til intern statistik og analyse.

Session

 

Kategori: Marketing (14)
Marketingcookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

Cookienavn

Udbyder

Formål

Udløb

#.rsa

raptorsmartadvisor.com

Uklassificeret.

Session

#rsa

klitferie.com

Uklassificeret.

1 år

#rsaSession

klitferie.com

Uklassificeret

1 dag

__zlcmid

klitferie.com

Bevarer brugertilstand på tværs af side forespørgsler.

1 år

_fbp

klitferie.com

Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.

3 mdr.

fr

facebook.com

Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.

3 mdr.

IDE

doubleclick.net

Anvendes af Google DoubleClick til at registrere og rapportere om hjemmesidebrugerens handling er efter at have set eller klikket på en af annoncørens annoncer. Formålet er at måle effekten af en annonce samt at målrette annoncer til brugeren.

1 år

MUID

bing.com

Anvendes bredt af Microsoft som et unikt ID til en bruger. Cookien muliggør tracking af brugeren ved at synkronisere ID'et på tværs af mange Microsoft-domæner.

1 år

MUIDB

bing.com

Indsamler data om den besøgende over flere hjemmesider. Dette tjener til at se hvorfra den besøgende er tilgået hjemmesiden og derigennem måle effektiviteten af hjemmesidens marketing.

1 år

pagead/1p-user-list/#

google.com

Uklassificeret

Session

rsa

raptorsmartadvisor.com  

Indsamler data om brugerens navigation og interaktion på hjemmesiden for at personalisere indkøbsoplevelsen.

1 år

test_cookie

doubleclick.net

Anvendes til at tjekke om brugerens browser understøtter cookies.

1 dag

tr

facebook.com

Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjepartsannoncører.

Session

zte#

klitferie.com

Gemmer et Zopim Live Chat ID der genkender en enhed fra besøg til besøg og i løbet af en chat session.

Session


Kategori: Uklassificeret (1)
Uklassificerede cookies er cookies, som vi er i færd med at klassificere sammen med udbyderne af de enkelte cookies.

Cookienavn

Udbyder

Formål

Udløb

ip_display__session_invalidation_token  

display.ipaper.io

Uklassificeret.

Session

 
Vær opmærksom på, at levetiden for en cookie som angivet ovenfor, fornyes ved hvert besøg på websitet, så levetiden skal beregnes fra dit seneste besøg.

PERSONOPLYSNINGER
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi visse informationer, som kan henføres til dig via cookies.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller smartphone, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med, brug af formularer eller ved køb.

Vores samarbejdspartnere indsamler også oplysninger om din brug af websitet med henblik på, at vi kan markedsføre os yderligere overfor dig.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold og markedsføre vores ydelser overfor dig, også når du forlader vores website.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Ovenfor er det herudover angivet, hvor lang levetid den enkelte cookie har.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment, m.m. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes bl.a. til målretning af annoncering og statistik.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: post@klitferie.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

UDGIVER OG DATAANSVARLIG
Websitet www.klitferie.dk og www.klitferie.dk udbydes og drives af:

Klitferie I/S
Havvej 4
6990 Ulfborg
CVR-nr.: 37306215
http://www.klitferie.dk