• Dansk
  • Deutsch
klitferie - velkomst større

Om Klitferie

Sidst opdateret 4. september 2019

Klitferie – vi udlejer kvalitets feriehuse ved Vesterhavet.

I Vestjylland lidt nord for Ringkøbing Fjord ligger et af Danmarks smukkeste feriehusområder. Midt mellem feriehusene på Vedersø Klit har Klitferie kontor og herfra udlejer vi ca. 230 private feriehuse i den smukke natur ved Vesterhavet. Omkring halvdelen af feriehusene er placeret i Vedersø Klit og Vester Husby på store naturgrunde, her er alle feriehusene bygget i mursten med stråtag. Grundene til feriehusene i Vester Husby er alle på 5.000 kvm., og er alle beliggende tæt på Vesterhavet i skov eller klitter.
Lidt nord for Vedersø Klit ligger områderne Sdr. Nissum og Fjand, her er feriehusene typisk bygget i træ og på grunde omkring 1.000 kvm. Sdr. Nissum og Fjand er beliggende midt mellem Nissum Fjord og Vesterhavet. Ved Nissum Fjord er der flere børnevenlige badestrande.

 

2.jpg

Vores feriehuse ved Vesterhavet er alle privat ejede, mange er med både spa og sauna, men vi har også lidt mere enkle feriehuse uden den store luksus. Vi har områdets største udvalg af nyere kvalitets feriehuse, så ønsker I at holde jeres næste ferie ved Vesterhavet i et nyt feriehus kan I med garanti finde det hos Klitferie.

hund.jpg

 

Hos Klitferie behøver I ikke gå på kompromis med feriehusets kvalitet når I skal bruge et feriehus med hund tilladt. Langt de fleste af vores nyeste og mest moderne feriehuse ved Vesterhavet har tilladt hund.

Har I mulighed for, kortfristet at holde ferie i et feriehus ved Vestkysten, så hold øje med vores side Ferie Vesterhavet last minute her kan I altid finde gode tilbud på feriehuse med 10% - 25% rabat.

1.jpg

 


Vi grundlagde Klitferie i 1986 og bor selv midt på Vedersø Klit, ca. 200 meter fra kontoret og nyder dagligt den friske luft og naturen ved Vesterhavet. Vi kender alle de feriehuse vi udlejer og kan derfor også rådgive jer, både om valget af feriehus og oplevelser under ferien. Hos os er det de samme personer, I snakker med når i booker feriehuset, som udleverer nøglerne og i sidste ende ønsker jer en god hjemtur.

Vi glæder os til, at byde jer velkommen ved på ferie ved Vesterhavet.

Anna Grethe og Johannes Olesen